Tillbaka

Newsfeed

VI SÖKER EN KOMMERSIELL RÅDGIVARE TILL VÅRT TEAM I STOCKHOLM

United Influencers växer och vi söker en kommersiell rådgivare som ser möjligheterna med influencer marketing för annonsörer. Som en del av vårt team är du med och driver utvecklingen av branschen och bidrar till framgång för våra kunder genom influencer marketing. United Influencers hjälper varumärken att bli mer framgångsrika med sin marknadsföring och kommunikation genom att leverera äkta och meningsfulla relationer mellan konsumenter, influencers och varumärken. Detta gör vi genom noggrann analys och rätt konceptuella ramar som ger effektiva strategi er för våra kunder.
Om rollen:
Baserad på vårt kontor i centrala Stockholm kommer du att arbeta självständigt och förväntas vara flexibel, säljfokuserad och målinriktad. Du har individuellt budgetansvar och svarar för att budget nås gentemot din närmsta chef. I rollen har du som uppdrag att maximera intäkter för United Influencers genom att:
  • På ett professionellt vis bearbeta befintliga och prospektiva kunder.
  • Skapa starka relationer med annonsörer, reklam-, medie- och PR-byråer.
  • Bidra med kunskap om influencer marketing för att nå kundens målsättningar.
  • Inspirera och utbilda annonsörer och byråer kring nyttan med att omfamna sociala medier i allmänhet och influencer marketing i synnerhet.
Vem söker vi?
Som kommersiell rådgivare är du en relationsbyggande säljare som sätter leverans och goda resultat högt på prioriteringslistan. Du har dokumenterat goda resultat inom försäljning B2B och kan hantera alla nivåer av beslutsfattare. Därtill är du van att jobba i ett högt tempo och förstår värdet av att hålla hög aktivitet för att nå dina mål. Vidare är du en noggrann och skicklig kommunikatör i både tal och skrift och är bekväm med att tala inför både små och stora grupper. Som person är du trygg, noggrann och förstår värdet av att alltid sätta kunden i första hand.
Om dig, bakgrund och erfarenheter:

Dokumenterad erfarenhet av både relationsbyggande försäljning och bearbetning av prospektiva kunder, B2B.

Förståelse och entusiasm för sociala medier och digital marknadsföring

Ett etablerat nätverk av beslutsfattare och svenska mediebyråer

Relevant utbildning och/eller lämplig erfarenhet från relevant bransch.

Vi tror att du har 2-5 års kvalificerad arbetslivserfarenhet som givit dig en bra grund för att ta dig an nästa utmaning!

Vi tar emot ansökningar t.o.m. 31 Augusti!
Skicka din ansökan eller ställ eventuella frågor till:
Jakob Wigselius
Country Manager,
United Influencers Sweden AB
+46 70-650 79 94,
United Influencers är en sammanslagning av MIKZ AB och United Bloggers International AS. Genom sammanslagningen skapades United Influencers som hjälper varumärken att nå relevanta målgrupper genom inflytelserika profiler på sociala medier. United Influencers finns idag med kontor i Stockholm och Oslo.
Top