Go back

We believe in the power of people 

United Influencers är en av Nordens ledande influencer marketing byråer med kontor i Stockholm och Oslo. Med marknadens mest sofistikerade verktyg för influencer marketing hjälper vi våra kunder att effektivt nå ut på sociala medier. Vi arbetar mot ett brett spektra av branscher och med ett ständigt fokus på våra kunders resultat.

Om rollen:

Vi söker en kommersiell rådgivare som har i uppdrag att bearbeta befintliga och prospektiva kunder på ett professionellt och förtroendeingivande sätt. Detta innebär rådgivning kring allt som berör influencer marketing, sociala medier och strategisk marknadsföring.

Genom ett rådgivande tillvägagångssätt skapar du starka relationer med varumärken och byråer med huvudsaklig uppgift att finna relevanta matchningar mellan profil och varumärke såväl som att bidra med kreativitet och kunskap för att uppnå kundens önskade resultat. Genom vår gemensamma expertis och teknik skapar du rekommendationer baserade på statistiskt säkerställd analys och med en förståelse för kundens behov som central del. 

I rollen ingår att utbilda medie-, pr- och reklambyråer samt varumärken om fördelarna med att omfamna sociala medieplattformar, bygga viktiga relationer med målgruppen och skapa dialog för deras varumärken genom influencer marketing. Utöver viktiga kundkontakter förväntas du bygga en professionell relation till de influencers som anlitas för respektve uppdrag för att tillsammans med dem göra ett så effektivt och framgångsrikt jobb som möjligt. Baserad på vårt kontor i centrala Stockholm kommer du att arbeta självständigt och förväntas vara kundorienterad, säljfokuserad och målinriktad. 

Om du känner dig redo att ansluta dig till ett framtidsföretag med en beprövad affärsmodell och med en inriktning på framtiden så är United Influencers helt rätt för dig!

Vem söker vi?

Har du dokumenterat goda resultat inom försäljning? Är sociala medier och digital marknadsföring något du brinner för? Har du direktlina med viktiga marknadsförare och mediabyråer i Sverige? Har du kunskap inom sociala medier och är en kreativ katalysator som kan sälja innehåll genom att se potentialen och matchningen mellan profiler och varumärken? Är du bekväm i ett högt tempo och den miljö som ett tillväxtbolag innebär? Om svaret är JA kan denna roll vara helt rätt för dig. Vi är ute efter dig som har en tidigare bakgrund inom B2B försäljning och som tycker att influencer marketing är framtiden. Du har en passion för att bygga varumärken och förstår vikten av goda affärer för att driva ett bolag framåt. Du har en kreativ ådra och föredrar samtidigt att arbeta på ett strukturerat och metodiskt sätt för bästa resultat. 

Om dig, bakgrund och erfarenheter:
• Dokumenterad erfarenhet av både relationsbyggande försäljning och bearbetning av prospektiva kunder.
• Förståelse och entusiasm för sociala plattformar och förmågan att skapa förtroende och samarbete med våra kunder och konsulterande profiler.
• Skicklig på att ta hand om och utöka ditt nätverka.
• Relevant utbildning och/eller lämplig erfarenhet från mediebranschen.
• Erfarenhet inom projektledning är ett plus.

Om dig, dina egenskaper och kunskaper:
• Erfarenhet av att driva projekt med många intressenter.
• Tryggt kunna hantera alla nivåer av beslutsfattare.
• Exceptionell på att skriva och presentera både på svenska och engelska.
• Du är bekväm med att presentera inför både små och stora grupper av människor.
• Du är en tävlingsmänniska som älskar att göra bra affärer!

Om dig, personlighet:
• Säker och trygg i att fatta beslut.
• Lugn och kan arbeta metodiskt under press.
• Självgående och initiativtagande.
• Ivrig att lyckas i en säljmiljö.
• Samarbetsvillig – gärna arbeta i team.
• Flexibel – att arbeta i ett högt tempo i ett tillväxtbolag.
• Kunna förhandla och utveckla affärer.
• Du är en god människokännare som förstår att olika människor har olika behov.

Skicka din ansökan senast den 15 september 2023 till:

Frida Nordqvist, frida@unitedinfluencers.se 

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om United Influencers Sweden AB

United Influencers är en byrå specialiserad inom influencer marketing och sociala medier. Vi är oberoende av vilka profiler ditt varumärke önskar samarbeta med och anpassar koncept och aktivering med dina målsättningar som utgångspunkt.

Vi arbetar mot ett brett spektra av branscher och bistår med allt från enstaka kampanjer till långsiktiga strategier och omfattande koncept. Från att definiera de strategier som skapar bästa möjliga engagemang kring ditt varumärke till att hitta den bästa matchningen med relevanta profiler.

Top