Go back

We believe in the power of people 

United Influencers är en av Nordens ledande influencer marketing byråer med huvudkontor i Stockholm. De arbetar mot ett brett spektra av branscher och med ett ständigt fokus på sina kunders resultat. Nu söker United Influencers en kommersiell rådgivare som har i uppdrag att bearbeta befintliga och prospektiva kunder på ett professionellt och förtroendeingivande sätt.

Om rollen:

Erbjuda expertrådgivning kring allt som berör influencer marketing, sociala medier och strategisk marknadsföring.

Skapa starka relationer med varumärken och byråer med huvudsaklig uppgift att identifiera relevanta matchningar mellan influencers och varumärken.
Ge rekommendationer baserat på statistiskt säkerställd analys och djup förståelse för kundens behov, samt bidra med kreativa lösningar och kunskap för att säkerställa önskat resultat.
Utbilda medie-, pr- och reklambyråer samt varumärken om fördelarna med att omfamna sociala medieplattformar, och hjälpa dem att bygga betydelsefulla relationer och dialoger med sina målgrupper genom influencer marketing.

Bygga en professionell relation till de influencers som anlitas för respektive uppdrag för att på så sätt tillsammans med dem göra ett så effektivt och framgångsrikt jobb som möjligt.

United Influencers söker:

Har du dokumenterat goda resultat inom B2B-försäljing, och är sociala medier och digital marknadsföring något du brinner för? Då kan denna roll vara perfekt för dig.
United Influencers söker dig som har en passion för att bygga och stärka varumärken, och som insiktsfullt förstår hur goda affärer är avgörande för att driva ett företag mot framgång. Du har en kreativ ådra samtidigt som du föredrar att arbeta på ett strukturerat och metodiskt sätt för att uppnå dina resultat.

Om dig, bakgrund och erfarenheter:

 

Om dig, dina egenskaper och kunskaper:

 

Om dig, personlighet:

 

Ansökningar behandlas löpande, skicka därför in din ansökan redan idag.

Ansvarig rekryterare för denna tjänst är Jenny Fredin. Tveka inte att ta kontakt per mail jenny@widju.com eller telefon +46 736 911 945 om du skulle ha några frågor.

 

Till ansökan.

 

Om United Influencers Sweden AB

United Influencers är en byrå specialiserad inom influencer marketing och sociala medier. Vi är oberoende av vilka profiler ditt varumärke önskar samarbeta med och anpassar koncept och aktivering med dina målsättningar som utgångspunkt.

Vi arbetar mot ett brett spektra av branscher och bistår med allt från enstaka kampanjer till långsiktiga strategier och omfattande koncept. Från att definiera de strategier som skapar bästa möjliga engagemang kring ditt varumärke till att hitta den bästa matchningen med relevanta profiler.

Top